Een aas landde op de flop

Wanneer je een leuke pre-flop raist met een paar koningen en koninginnen en er wordt gecallt, is de slechtste kaart ter wereld voor de flop een aas. Tenzij je het geluk hebt om een ​​set te raken in deze situatie, moet je deze hand opgeven. Tegen een enkele tegenstander, heb je een kans dat ze geen aas hebben, maar tegen twee of meer tegenstanders kun je waarschijnlijk de hand niet winnen.

Bij een kaart die een outside straight kan vullen geef dan een hit en de eerdere caller maakt een bet

Deze situatie is een beetje lastiger dan sommige vermeldt op deze pagina. Straight draws zijn niet zo populair als flushdraws en sommige spelers zien vaak geen straight draws. Tenzij de bet de pot odds echt slecht maakt, moet je meestal een call geven in deze situatie, ervan uitgaande dat je een sterke hand hebt. Net als in sommige van de andere hierboven genoemde situaties, als je weet hoe je tegenstander speelt zal het je helpen in bepaalde situaties, maar zelden heeft iemand een straight in deze situatie.

Zes spelers callen een pre flop raise terwijl jij pocket azen hebt

Pocket azen zijn een duidelijke favoriet tegen een andere hand in Texas Hold ’em. Het probleem is, hoe meer tegenstanders die de flop zien, hoe kleiner de kans is dat jouw azen zullen winnen, zonder verbetering. Tegen zes tegenstanders ben je eigenlijk een underdog, zelfs met pocket azen. Dit probleem wordt versterkt door hoe moeilijk het zal zijn om vast te stellen of jouw azen flops zijn die veilig lijken.

Jij duwt een QQ en de strakste speler die je kent geeft een call

Als je er helemaal voor gaat, is er niet veel dat je kunt doen als een tegenstander callt met pocket azen of koningen. Dit is een van die keren dat je alleen maar hoeft te bidden voor een set en je klaar moet maken om je weer in te kopen. Zelfs als je tegenstander alleen een aas-koning heeft, heb je nog steeds een toss-up hand.

Posted under Uncategorized